Lagerhal
Projekter

To kæmpe lagerhaller bygget på uger

Harald Nyborg vokser ud af bygningen.
Siden pandemien har Harald Nyborg oplevet stor vækst. Så stor, at de nu udvider lageret i Odense med 4000 m2 fordelt på to lagerhaller. Det er Hallgruppen, der står i spidsen for byggeprojektet.

Harald Nyborg har gang i butikken. Så meget, at de nu vælger at udvide deres lagerhal i Odense med to ekstra lagerhaller på 40x50x9 meter. I alt 4000 m2. Men de er gået utraditionelt til værks. Varehuskæden valgte Hallgruppen til at stå i spidsen for konstruktionen af de nye teltlagerhaller. Lagerhaller, der er bygget med teltdug og stålramme, frem for mursten – og som nu står klar efter kort tid.

Det er noget, der vækker begejstring hos Harald Nyborg.

“Vi er utroligt glade for, at vi på så kort tid har to spritnyelagerhaller klar til brug. Det har stor betydning for vores forretning, at vi ikke behøver at bruge flere år på at udvide vores butik. Det gør, vi kan prioritere vores kunder og møde deres behov hurtigst muligt,” siger Kurt Øbro, udviklingschef i Harald Nyborg.

Byggeprojektet blev startet tilbage i maj måned, og de nye teltlagerhaller skal være med til at imødekomme danskernes og byggeriets stigende efterspørgsel.

En hurtig og solid løsning

Hallgruppen er på få år blevet en international spiller med en omsætning på mere end 568 millioner kroner. Tilbage i 2021 vandt de så “hurtig lager”-udbuddet hos Harald Nyborg. Alt sammen noget, der viser, at teltlagerhaller har en lys fremtid i Danmark.

“Vi oplever en stigende efterspørgsel på alt fra arbejdstelte og lagerhaller, som dem vi har bygget for Harald Nyborg. Det tyder på, at det danske marked for alvor også er ved at få øjnene op for, hvad teltkonstruktioner kan,” siger Kim Jansdorf, direktør for Hallgruppen i Danmark og fortsætter:

“Selvom det er en utraditionel måde at gøre tingene på, så er teltkonstruktioner en hurtig løsning, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Teltlagerhallerne i Odense vil fungere permanent -fuldstændigt som var den bygget med beton og mursten.”