Et stort eventtelt fra Hallgruppen indrettet til en konference med runde borde og klapstole. Teltet er oplyst med scenelys, og flere skærme viser billeder. Borddækningen er elegant arrangeret med glas og servietter.
Et rummeligt eventtelt med hvide tage og vægge, fyldt med stole og borde dekoreret med belysning og blomster, perfekt til en stor forsamling.
Et moderne konferencelokale fra Hallgruppen med rækker af grå stole foran en projektorskærm, omgivet af glasvægge og lysindfald fra vinduer.
En konferencelokale fra Hallgruppen med stole arrangeret rundt om et stort U-formet bord, forberedt til et møde med vandflasker og skriveudstyr.
En simpel, grå klapstol fra Hallgruppen, designet til nem transport og opbevaring, perfekt til events og midlertidige siddepladser.
En grå klapstol fra Hallgruppen, sammenfoldet for at vise dens kompakte design og opbevaringsmuligheder.
En moderne, grå klapstol fra Hallgruppen med perforeret ryglæn, der giver god ventilation og komfort under længere siddetider.
En samling af forskellige stole fra Hallgruppen, der viser mangfoldigheden af siddepladsløsninger til forskellige typer af events og møder.

ZOWN-møbelserien består af en række produkter. Klapbord i mere end 30 forskellige varianter og former. Klapstole og bænke i mere end 20 forskellige varianter. Alle med forskellige egenskaber. Tekstilserien består af alt fra duge, betræk til stole, servietter, og pynteduge i alle regnbuens farver med forskellige former og udtryk. Hvert tekstil er specielt tilpasset hvert enkelt produkt.

Eksempler på klapstol ZOWN ALEX, som er vores absolutte bestseller:

  • belastning 190 kg
  • Klapstol i polyetylen og pulverlakeret stål.
  • Vægt: 2,75 kg
  • Længde: 45 cm, Bredde: 44 cm, Højde: 80 cm