Sorterings- og affaldshaller

Vores sorterings- og affaldshaller leveres i mange tilfælde med bulkvægge tilpasset og dimensioneret til det bulkmateriale, der skal opbevares. Vores sorterings- og affaldshaller til genbrug og affaldshåndtering har kort leveringstid og er optimeret til hurtig montage.

Bulkvæggen er med til at beskytte hallens vægge mod skader – og forenkler operatørernes arbejdsprocesser. Store gulvflader giver optimal sorterings- og opbevaringsplads. Hallgruppens haller er specielt tilpasset Nordens barske klima. Leveringerne er tilpasset de forskellige aktuelle sne- og vindbelastninger. Hallgruppens haller har ofte ikke behov for omfattende fundamentløsninger og kan forankres direkte til jorden ved brug af lange jordspyd efter gældende eurokoder.

God infrastruktur og logistik

Hallgruppen leverer flere forskellige typer plasthaller til virksomheder, der står over for logistiske udfordringer eller har behov for ekstra lagerplads. Plasthallerne er tilpasset det lokale klima og er modstandsdygtige over for vejr og vind. Hallerne kan placeres på de fleste overflader, og i de fleste tilfælde er der ikke behov for et betonfundament.

Valgmuligheder

Bredde Højde Længde Størrelse Løftbart Flytbart Farve Isoleret Dug Stålplade Sandwichpaneler

Tilvalg

Affugtning Belysning Ventilation Varme Gulv Porte Døre Logotryk Sluser