Vores eventtelte har en kraftig aluminiumsramme og teltdug i PVC. Vores eventtelte fås i forskellige bredder og kan forlænges med moduler, så du får en tilpasset længde. Vi leverer også tilbehør som QuickUp telte og Toptelte, møbler og indretning à la klapborde, klapstole, banketstole, banketborde, barer og scener samt tilbehør, herunder plastgulve, duge og udsmykning.

Eventteltene kendetegnes ved, at de har højt til loftet og er rummelige indvendige – uden behov for indvendige søljer eller teltben. Denne telttype anvendes ofte til større arrangementer som f.eks. koncerter, hvor vores QuickUp telte eller Toptelte bliver for små. Farven på teltet er ofte hvid, men andre farver er tilgængelige på bestilling.

Tekniske data:

Eventteltene kan forlænges med 3 eller 5 meters moduler, og det samme gælder for forlængelse af bredden på teltet. Eksempel på teltbredder kan være 6, 9 og 12 m, som så har forlængelsesmoduler på 3 m. Telte med bredder på 10, 15, 20, 25 og 30 m eller mere kan forlænges i længden med 5 meters moduler. Væghøjden på teltet kan være 2,30 m, 3 m eller 4 m.

Hvor stort et telt skal jeg vælge?

En tommelfingerregel er at gå ud fra, at én person har brug for ca. 1 kvm. Hvis der også er brug for en scene, bar, garderobe eller ekstra område til at mingle, skal teltet tilpasses i størrelsen til dette.

 

Valgmuligheder

Transparent dug Bredde Længde Tagform Farve

Tilvalg

Bord Stole Vindue Hårde vægge Bløde vægge Ventilation Varme Tæppe Gulv Foring Døre Trapper Logotryk Omklædningsskabe Bad Toiletvogne Toilet