Hallgruppen har sat et eventtelt op ved en skibakke under et vintersportsarrangement. Publikum inde i teltet ser på en skiløber, der kører ned ad bakken.
Hallgruppen har sat et stort, transparent eventtelt op på en grøn græsplæne, perfekt til udendørs arrangementer under en klarblå himmel.
Indersiden af et rummeligt eventtelt fra Hallgruppen fyldt med mennesker ved runde borde, belysningen er stærk, og farverige plakater pryder væggene.
Et eventtelt fra Hallgruppen står på en snedækket plads med trapper, der fører op til indgangen. Teltet har bannere, der viser Hallgruppens logo.
Hallgruppen har indrettet et eventtelt med langborde og belysning i loftet, klar til en middagsinvitation. Teltets interiør er elegant og velorganiseret.
Et åbent eventtelt fra Hallgruppen, der viser forskellige maskiner og produkter. Mennesker samles for at se udstillingen.
Et hvidt eventtelt fra Hallgruppen bruges som udstillingshal for John Deere. Besøgende går rundt og kigger på maskiner og andre udstillinger.
Et stort eventtelt fra Hallgruppen med bænke og borde opstillet til en udendørsfest. Teltet står på en åben plads omgivet af moderne bygninger.
Flere små hvide eventtelte fra Hallgruppen opstillet på en festival med festlige lyskæder og mange besøgende, der nyder aftenens arrangement.
Et stort område fyldt med forskellige eventtelte fra Hallgruppen, hvor forskellige maskiner og produkter vises frem på en messe under en overskyet himmel.
Et sort eventtelt fra Hallgruppen på en græsplæne omgivet af natur.
To hvide eventtelte fra Hallgruppen på en messe, mennesker går rundt, og flag vejrer i baggrunden.
Hallgruppen har sat et eventtelt op til en koncert med siddende gæster og farverige lys, der oplyser scenen.
Et telt fra Hallgruppen fyldt med mennesker, der ser på en optræden på en oplyst scene under en festlig aften.
Inde i et stort eventtelt fra Hallgruppen med opstillet borde og stole til en kommende middagsinvitation.
Et eventtelt fra Hallgruppen oplyst om natten, hvor et arrangement er i gang. Teltet står på en snedækket plads.
Inde i et eventtelt fra Hallgruppen, hvor gæster er samlet til en elegant middag med belysning og dekorationer.
Hallgruppen har sat et eventtelt op på en vintersportssted, hvor besøgende samles udenfor for at deltage i arrangementet.
Flere eventtelte fra Hallgruppen opstillet på en vintersportssted, omgivet af sne og tåge.
Et langt eventtelt fra Hallgruppen på en byggeplads, hvor arbejdere forbereder sig til et kommende arrangement.
Inde i et eventtelt fra Hallgruppen, hvor bænke er opstillet til et kommende arrangement på en gruset overflade.
Hallgruppen har sat et eventtelt med glasvægge op på en snedækket bjergtop med spektakulær udsigt over de omkringliggende dale og bjerge.
Et stort sportsarrangement med deltagere, der cykler og går rundt. Flere eventtelte fra Hallgruppen ses i baggrunden under en klarblå himmel.

Vores eventtelte har en kraftig aluminiumsramme og teltdug i PVC. Vores eventtelte fås i forskellige bredder og kan forlænges med moduler, så du får en tilpasset længde. Vi leverer også tilbehør som QuickUp telte og Toptelte, møbler og indretning à la klapborde, klapstole, banketstole, banketborde, barer og scener samt tilbehør, herunder plastgulve, duge og udsmykning.

Eventteltene kendetegnes ved, at de har højt til loftet og er rummelige indvendige – uden behov for indvendige søljer eller teltben. Denne telttype anvendes ofte til større arrangementer som f.eks. koncerter, hvor vores QuickUp telte eller Toptelte bliver for små. Farven på teltet er ofte hvid, men andre farver er tilgængelige på bestilling.

Tekniske data:

Eventteltene kan forlænges med 3 eller 5 meters moduler, og det samme gælder for forlængelse af bredden på teltet. Eksempel på teltbredder kan være 6, 9 og 12 m, som så har forlængelsesmoduler på 3 m. Telte med bredder på 10, 15, 20, 25 og 30 m eller mere kan forlænges i længden med 5 meters moduler. Væghøjden på teltet kan være 2,30 m, 3 m eller 4 m.

Hvor stort et telt skal jeg vælge?

En tommelfingerregel er at gå ud fra, at én person har brug for ca. 1 kvm. Hvis der også er brug for en scene, bar, garderobe eller ekstra område til at mingle, skal teltet tilpasses i størrelsen til dette.

 

Valgmuligheder

Transparent dug Bredde Længde Tagform Farve

Tilvalg

Bord Stole Vindue Hårde vægge Bløde vægge Ventilation Varme Tæppe Gulv Foring Døre Trapper Logotryk Omklædningsskabe Bad Toiletvogne Toilet