Projekter

Rejser ny Bilco-bygning i rekordtempo

To år efter at Bråtens Bilco i Hokksund brændte ned, er Hallgruppen nu klar til at bruge fire måneder på at bygge en ny to-etagers bygning på stedet.

Der tog over to år fra Bråtens Bilco i Hokksund brændte ned til grunden, og til virksomheden kunne gå i gang med genopbygningen. Hallgruppen bruger nu fire måneder på at opføre en to-etagers bygning på omkring 300 kvadratmeter.

– Planlægningsprocessen har taget tid, fordi vi benytter lejligheden til at udvide med vaskehal og tankstation. Men Hallgruppen har bistået os undervejs med gode råd, inputs og vejledning, som virkelig har gjort arbejdet let for os! Nu hvor byggeriet er i gang, er der gang i fremdriften, og vi ser frem til, at nye lokaler står klar til brug i september, siger daglig leder Bjørn Bråten i Bråtens Bilco.

Effektiv byggeproces

Den nye stålbygning opføres ved siden af ​et eksisterende værksted og kommer til at rumme både kontorer og en ny kundemodtagelse til værkstedet. Facaden på værkstedet udskiftes, så der bliver en god helhed mellem den eksisterende og nye bygning, mens en ny dør åbner op mellem de to bygninger.

– Vi er glade for at kunne bistå Bråtens Bilco med rådgivning undervejs og hurtigt at levere et omkostningsbesparende og effektivt byggeri. Vi påbegyndte arbejdet i juni, og i løbet af to dage var væggene oppe og bygget tæt. Nu er der kun lidt over en måned tilbage, til alt står klar til indflytning, understreger projektleder Anders Karlstad i Hallgruppen.