En sort stålhall fra Hallgruppen, med store døre og små vinduer, står på en asfalteret flade under solnedgang.
En blå stålhall med åbne skydedøre, omgivet af en byggeplads og parkerede køretøjer, under en klar blå himmel.
En grå stålhall med store åbne døre, indeholdende værktøj og hylder, placeret på en grusbelagt flade med efterårsblade.
En stor åben stålhall under konstruktion med synlige stålkonstruktioner, omgivet af snedækket terræn og skov.

Stålhaller til forskellige formål – med høj kvalitet

Hallgruppen bygger fleksible og holdbare stålbygninger med og uden isolering til en række forskellige brancher. Vi har leveret alt fra brandstationer til trælager, bilhaller og industrilokaler.
Måske har tennisforeningen brug for en hal at spille i til vinter? Måske er virksomheden vokset, og I har brug for flere kontorlokaler? Med en stålhal kan såvel størrelse som funktioner tilpasses. Lad os høre fra dig, så fortæller vi mere om, hvordan vi kan hjælpe netop dig!

Stålbygninger både til virksomheder og kommuner

En stålbygning fra Hallgruppen er altid af højeste kvalitet, og vi følger alle byggenormer og regelsæt. Når vi bygger en stålhal, gør vi det med metalplader, PVC-dug eller sandwichpaneler, og oftest er vores kunder virksomheder eller kommuner. Naturligvis er vi CE-certificerede.

Vi er fleksible, når det kommer til løsninger, og hos os kan du vælge alt fra standardløsninger til skræddersyede alternativer. Du kan f.eks. vælge mellem sadeltag eller skråtagskonstruktioner, og vi hjælper dig også hellere end gerne med interiør til stålhallen, hvis du ønsker det.

Totalentreprise på stålbyggeri

Hos Hallgruppen ved vi, at det kan være en tidskrævende opgave at planlægge en byggeproces. Det er mange regler at forholde sig til, og der er mange beslutninger, som skal tages. I disse tilfælde kan det være rart med en totalentreprise. Vi har erfarne montører, montageledere og konstruktører, som på tryg vis hjælper dig med at få byggeriet af stålhallen i mål.

Kontakt os gerne, på telefon eller via tilbudsformularen her på hjemmesiden, så hjælper vi dig!

Valgmuligheder

Bredde Højde Længde Størrelse Løftbart Flytbart Farve Isoleret Dug Stålplade Sandwichpaneler

Tilvalg

Affugtning Belysning Ventilation Varme Gulv Porte Døre Logotryk Sluser