Projekter

Otto Olsen AS

Hallgruppen har skrevet kontrakt med Otto Olsen AS om omfattende udvikling af lager- og kontorlokaler hos Skedsmo.

Den nye bygning er en større udvidelse af en eksisterende lager- og kontorbygning på Berger i Skedsmo. Alene det nye byggeri bliver på 7.875 kvadratmeter, og kontraktsummen er på 80 millioner kroner. Jobbet, som er en totalentreprise, hvor Hallgruppen står for både projektering og udførelse, blev vundet i konkurrence med fire andre leverandører.

– Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Otto Olsen på et spændende projekt. Da de spurgte, hvorfor de skulle vælge os, var svaret, at vi er løsningsorienterede, fremadrettede og leverer altid som aftalt, både økonomisk, kvalitets- og fremdriftsmæssigt. Det ser vi frem til at følge op i tæt samarbejde med kunden, siger Robert Kristiansen, afdelingsleder for byggeri i Hallgruppen.

Ifølge administrerende direktør Kjetil Høgbakken i Otto Olsen skilte Hallgruppen sig ud blandt dem, der konkurrerede om kontrakten.

– Vi opfatter Hallgruppen som lidt anderledes end mange af de store. Tre nøgleord er fremme i skoene, løsningsorienteret og lidt mere easy-going som organisation. Det ser vi frem til at gennemføre sammen og har store forventninger, siger Høgbakken.

Bygningen skal efter planen stå færdig til overlevering i februar næste år. Astrup og Helleren AS er arkitekter.