Telthaller til forskellige typer projekter.

Hos Hallgruppen får du yderligere fleksibilitet – du kan nemlig købe eller leje en telthal til en god pris. Du kan derudover vælge en isoleret eller uisoleret telthal – udformet til et krævende klima og miljøer med f.eks. ekstrem varme, kulde, sne eller vind – kravene tilpasses hver enkelt leverance.

Telthaller giver en fleksibel og effektiv vejrbeskyttelse

En telthal giver en hurtig og effektiv beskyttelse mod vejr og vind – såvel som når det blæser, som når det sner og regner. Vælger du desuden en isoleret telthal, holdes temperaturen inde i telthallen på et behageligt niveau året rundt, og du kan regulere temperaturen alt efter behov. En anden fordel ved telthaller er, at de er hurtige at montere og demontere.

Køb eller lej en isoleret telthal til en god pris.

En telthal fra Hallgruppen er fleksibel og kan leveres i både standard- og specialstørrelser. Vi sørger for, at du får en rummelig og funktionel telthal, der passer til dine behov. Fælles for vores haller er en velvalgt loftshøjde, hvilket giver et lyst, effektivt og sundt arbejdsmiljø.

Du kan vælge, om du vil have en isoleret telthal, om den skal være midlertidig eller permanent, og om du vil leje eller købe den – naturligvis altid til en god pris.

Vi har dygtige ingeniører, arkitekter og rådgivere, som hjælper dig sikkert gennem hele projektet. Kontakt os på telefon eller via tilbudsformularen, så fortæller vi mere!

Valgmuligheder

Bredde Højde Længde Størrelse Løftbart Flytbart Farve Isoleret Dug Stålplade Sandwichpaneler

Tilvalg

Affugtning Belysning Ventilation Varme Gulv Porte Døre Logotryk Sluser