Om os

Vi er en af Europas største leverandører af haller og telte og totalentreprenør af bygninger. Hallgruppen blev etableret i 2015 med hovedkontor nord for Oslo i Norge. På kort tid har vi også etableret os i Sverige, Danmark, Letland, Tyskland, Finland, Irland og Storbritannien med 19 kontorer og over 190 ansatte. Vi har leveret vores produkter til omkring 80 lande på alle kontinenter.

Hallgruppen udvikler og leverer permanente og midlertidige telte, haller og bygninger. Vi tilbyder fleksible og innovative løsninger til offentlige og private virksomheder samt organisationer. Hallgruppen giver virksomhederne fleksibilitet, tryghed og de rigtige produkter til at løse kortsigtede eller permanente behov. Udover haller, telte og bygninger er Hallgruppen leverandør af presenninger, møbler og tilbehør.

Læs mere om de forskellige brancher på vores side.

Takket være vores egen ingeniørafdeling har vi al den rette ekspertise til at kunne udvikle og levere produkter tilpasset kundens behov og budget, hvad enten det er en standard- eller kundetilpasset løsning.

Intet er umuligt

Hallgruppen skiller sig ud fra andre leverandører. For i Hallgruppen finder du ekstremt energiske, innovative og vidende mennesker, der er engageret i vores produkter, industri og kunder. Vi elsker simpelthen det, vi laver! Hallgruppen ser løsninger, hvor andre ser udfordringer. Vi er kendt for at være den leverandør, der er fremadskuende og hurtigt tilpasser sig. Det er kort vej til beslutninger, hvilket igen betyder, at processerne er hurtige. I tillæg arbejder vi kontinuerligt på at have nok lagerkapacitet og varer på lager.

RESPEKT – FÆLLESSKAB – ÆRLIGHED

Selvom vi ofte nævner det i de dokumenter, vi udsender, vil vi gerne endnu en gang fremhæve Hallgruppens tre grundværdier. De fortæller nemlig noget om os som mennesker og leverandører.

RESPEKT over for hinanden, kunderne og vores produkter. Vi ACCEPTERER, at vi alle er forskellige.

FÆLLESSKAB i modgang og medgang – vi ser løsninger og ikke udfordringer. Vi har et fælles ønske om at levere på et højt niveau.

ÆRLIGHED over for hinanden og kunderne. Vi er leverandøren og partneren, du kan stole på.

Sundhed, Miljø og Sikkerhed

Vores “every day”-mantra er, at alle, der arbejder med eller for os, skal kunne gå hjem hver dag, uden skader eller belastninger.

Vi er tydelige og kompromisløse i vores egen holdning til sundhed, miljø og sikkerhed. Vi skal planlægge og udføre vores arbejde, så der hverken sker skader på mennesker, maskiner eller miljø. Et sådant mål kan kun nås, hvis alle, både individuelt og i fællesskab, tager det daglige ansvar for HMS-arbejdet (helse, miljø og sikkerhed) i alle vores projekter.