Med et idrætsanlæg fra Hallgruppen sikrer du, at træningsmiljøet altid er optimalt, uanset årstid. Vores halbygninger har lyse og rummelige indendørs miljøer med god akustik. Idrætslokalerne udformes efter dine ønsker med forskellige rum til garderobe, omklædning, WC og bad, køkken og spiseplads. Vi har endda stort udvalg af tilbehør såsom møbler, belysning og anden indretning.

Naturligvis skræddersyr vi dit idrætsbyggeri med facader i valgfrie farver og vægbeklædninger såsom sandwichelementer, vedligeholdelsesfrie vinduer, døre og porte efter behov.

Hallgruppen tilbyder et bredt udvalg af ydelser såsom nybyggerier, renovering, projektering og hjælp til ansøgninger om byggetilladelse til kommunen. Alle vores bygninger har en lang levetid, lave vedligeholdelsesomkostninger samt en god totaløkonomi. Vi har vores egen ingeniørafdeling og civilarkitekt og tilbyder totalentreprise, hvor vi har ansvaret for projekteringen og koordineringen gennem hele projektet og sørger for, at dit nye kontorbyggeri opfylder alle regler og byggenormer.

Kontakt os, så gennemgår vi dit byggeprojekt i fællesskab!