Beskyt materiale og byggepladsen med et industritelt.

Hallgruppens industritelte er på lager og kan leveres hurtigt, har kort byggetid og nemt at flytte efter behov. Dette gør dem også optimale til udlejning til korte byggeprojekter.

Ved hårdt vejr med blæst, regn og sne kan byggeriet hurtigt forsinkes. Indimellem kræver det blot et enkelt voldsomt skybrud, før du skal ofre tid på at reparere skader eller fjerne vand. Ved at dække arbejdspladsen med et industritelt eller et arbejdstelt, kan du sikre, at dit projekt ikke bliver forsinket, og at dit materiale ikke bliver ødelagt på grund af vejr og vind.

Industritelte er stabile og pålidelige, hvilket gør, at du kan montere dem på de mest besværlige byggepladser. Du kan selvfølgelig også bruge dem som lagertelt til materiale, som skal være på pladsen, men som skal beskyttes mod vejr og vind. Hallgruppens industritelt giver en effektiv beskyttelse mod krævende vejrforhold såsom regn. De kan anvendes som præfabrikationstelt, lagertelt, produktionstelt, materialetelt, overdækning til renoveringsprojekt eller støbearbejde og meget mere.

Industritelt med mange anvendelsesområder

Hallgruppens industritelt giver en effektiv beskyttelse mod krævende vejrforhold såsom regn. Når du lader høre fra dig, tager vi en snak om, hvilken type af industritelt du har tænkt dig at vælge. Vi har stor erfaring inden for industritelte og telthaller, og derfor kan du stole trygt på vores råd og tips – vi ønsker udelukkende, at du vælger det bedste telt til dine behov.

Praktiske og stabile industritelte

Vores industritelte er udformet af kraftige aluminiumsprofiler og flammeresistent PVC-dug, som kan fås i mange farver.  Teltene er nemme at transportere og montere. Derudover kan de løftes og er oplukkelige. Det betrager vi som nødvendige egenskaber, eftersom vi ved, hvad der kræves af vores industritelte på arbejdspladsen. Vi tilbyder alt fra standardløsninger til specialkonstruktioner.

Kontakt os på telefon eller via tilbudsformularen her på hjemmesiden, hvis vi sammen skal udarbejde den helt rigtige løsning til dig og din virksomhed!

Valgmuligheder

Bredde Højde Længde Størrelse Løftbart Flytbart Farve Isoleret Dug Stålplade Sandwichpaneler

Tilvalg

Affugtning Belysning Ventilation Varme Gulv Porte Døre Logotryk Sluser