Hallgruppen har bygget en stor indendørs sporthal med en grøn kunstgræsbane, perfekt til fodboldtræning. Hallens robuste metalstruktur giver stabilitet og rummelighed.
En indendørs sporthal med en blå spillebane og mål, designet til forskellige sportsaktiviteter. Hallgruppen har bygget hallen med et robust tag og belysning.
En hvid bygning, der fungerer som sportshal, beliggende ved siden af en vej med en bus og børn i forgrunden. Hallgruppen har skabt denne funktionelle bygning.
En indendørs sporthal med flere basketballkurve og et håndboldmål. Den lyse indretning er bygget af Hallgruppen til alsidig brug.
En indendørs hal med kunstgræs, hvor personer træner fodbold. Hallgruppen har bygget denne rummelige og velbelyste træningshal.
En sporthal beliggende ved siden af en udendørs fodboldbane, synlig i skumringen. Hallgruppen står bag denne alsidige sportsanlæg.
En stor hal fyldt med mennesker, der venter. Hallgruppen har konstrueret denne fleksible bygning til forskellige events.

Hallgruppens Sportshal har en galvaniseret stålkonstruktion beklædt med en brandhæmmende PVC-dug i en farve efter eget valg. Vores konsulenter sikrer, at du får den rette længde, bredde, højde og materiale på hallen samt at den er designet til let at transportere og montere.

Hallgruppen leverer alle former for tilbehør og udstyr til sportshaller som f.eks. belysning, isolerede løsninger, affugtning, opvarmning og ventilation samt indvendige skillevægge.

Valgmuligheder

Bredde Højde Længde Størrelse Løftbart Flytbart Farve Isoleret Dug Stålplade Sandwichpaneler

Tilvalg

Affugtning Belysning Ventilation Varme Gulv Porte Døre Logotryk Sluser