En kvinde placerer et klapbord ved siden af to allerede opstillede klapborde i et hvidt rum. Bordene har metalben og er designet til nem transport og opbevaring.
Et rummeligt eventtelt med klapborde dekoreret med belysning og blomster, perfekt til en stor forsamling fra Hallgruppen.
En stor hal indrettet til en konference med rækker af klapborde, komplet med præsentationsudstyr og skærme fra Hallgruppen.
Et klapbord i gråt, robust og nemt at opstille til både indendørs og udendørs brug fra Hallgruppen.
Et stort, hvidt klapbord fra Hallgruppen, fremragende til midlertidige behov ved forskellige arrangementer.

Møbelserien ZOWN består af borde, der er meget solide med 45-50 mm bordplade af polyetylen og foldebund i pulverlakeret stål. Bordene er af en rigtig god kvalitet, men vægten er stadig lav, og plastbordet er derfor nemt at håndtere.

Klapbordene kan nemt klappes sammen, stables i højden eller i trolleysystemer og kræver derfor kun ganske lidt opbevaringsplads, hvilket gør dem velegnede til både fagfolk og private. Flere bordvarianter er specialdesignede og har et integreret clips/låsesystem, der gør det muligt at forbinde flere borde til større/længere enheder.

ZOWN-møblerne leveres med 10 års garanti eller 5 års garanti for de produkter, hvor dette fremgår på den aktuelle katalogside. For alle andre produkter gælder købelovens garanti og reklamationsret i 2 år. ZOWN har ISO-certificeringerne 9002 (1994) og ISO-9001 (2000).

ZOWN XL 180:

  • Klapbord med bordplade i polyetylen og ramme/ben i pulverlakeret stål.
  • belastning 315 kg
  • Vægt: 14 kg
  • Længde: 182,9 cm
  • Bredde: 75,2 cm
  • Højde: 74,3 cm
  • Plads til 6 personer
  • Planet 120, 160, 180

Anvendelsesområderne for vores klapborde er stort set ubegrænsede. Kan bl.a. bruges til:

Eventbord – Eventmøbler – Eventbord – Pakkebord – Udpakningsbord – Banketbord – Buffetbord – Anretningsbord – Restaurantbord – Arbejdsbord – Oplægningsbord – Storkøkkenbord – Serveringsbord – Værkstedsbord – Aflastningsbord – Pakkebord – Monteringsbord – Slagtebord – Kødudskæringsbord – Vildtslagtebord – Banketbord – Worktop – Ståbord – Cocktailbord – Hotelbord – disk.