Nyheder

Svindelforsøg i Hallgruppens navn

Hallgruppen oplever i stigende grad forsøg på svindel, og vi ønsker at gøre vores kunder og samarbejdspartnere opmærksomme på en stigende grad af svindelforsøg udført i Hallgruppens navn. Uærlige aktører udnytter vores navn og omdømme i svindelforsøg mod både eksisterende kunder og tilfældige modtagere.

Vi opfordrer alle til at være opmærksomme på mistænkelige e-mails og henvendelser, hvor afsenderen tilsyneladende er Hallgruppen, og afsenderens e-mail-signatur ser ud til at være fra en af vores ansatte.

 • Undersøg domænet i afsenderens e-mail-adresse, e-mails fra Hallgruppen sendes fra en af disse domænenavne:
  [name]@hallgruppen.dk
  [name]@hallgruppen.com
  [name]@hallgruppen.no
  [name]@hallgruppen.se
  [name]@hallgruppen.lv
  [name]@hallgruppen.co.uk
  [name]@hallgruppen.fi
 • Det anbefales ikke at klikke på et link i en e-mail, hvis du er usikker på afsenderen eller indholdet af meddelelsen.
 • Undersøg e-mails, hvor du bliver bedt om at ændre kontonummer for betaling af faktura.

Vi har ikke ændret vores fakturerings- og betalingsrutiner, etc. Hvis I oplever afvigelser fra vores normale rutiner og praksis, beder vi jer kontakte jeres faste kontaktperson hos os, så vi i fællesskab kan sikre, at hverken Hallgruppen, kunder, leverandører eller eventuelle andre samarbejdspartnere udsættes for bedrageri eller lignende.

Vi opfordrer samtidig alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere til at sørge for, at alle tilfredsstillende IT-sikkerhedsmekanismer er etableret, og at der arbejdes med bevidstgørelse og kompetenceudvikling i organisationen.

Vi tager sikkerheden for vores kunder meget alvorligt, og vi arbejder aktivt med at bekæmpe disse svindelforsøg. Kontakt os, hvis du er usikker eller har modtaget mistænkelige henvendelser, på telefon +45 70 70 75 95.