Presse

Hallgruppen opskalerer: Fordobler antal kvadratmeter

Nu fordobler en af Nordens førende leverandører af telt- og lagerhaller, Hallgruppen, deres areal i Danmark for at imødekomme vækst. Hallgruppen har for alvor fået fat i det danske marked og har gennem de seneste par år oplevet stor vækst. Nu opruster virksomheden til fremtiden ved at øge deres areal i Stege fra 20.000 til 40.000 kvadratmeter.

Hallgruppen har netop opkøbt tre nabogrunde til deres grund i Stege for at imødekomme fremtidens efterspørgsel på deres overdækningsløsninger. Virksomheden kom til Danmark i 2017 og startede med 200 kvadratmeter. Men nu, seks år senere, opskalerer Hallgruppen deres areal betydeligt. De har dermed 40.000 kvadratmeter til rådighed i 2023. På de tre nyopkøbte nabogrunde skal der bygges et lager på 2.000 kvadratmeter, samt opføres et nyt domicil for det danske marked.

De ekstra kvadratmeter smitter også positivt af på den internationale vækst. For fordoblingen af varelageret muliggør, at Hallgruppen i endnu højere grad kan understøtte sine søsterselskaber inden for EU med materiel, der på sigt får positive indvirkninger på både leveringstider og priser.

Virksomheden har fokus på fortsat vækst, og med det opskalerede areal får Hallgruppen både større kapacitet samt bedre faciliteter til at imødekomme fremtidens vækstambitioner. Opførelsen af det nye domicil skal skabe bedre rammer for de ansatte, men også at blive en attraktiv arbejdsplads for folk i lager – og logistikbranchen.

“I vores branche kan du ikke vækste uden at have plads. Derfor har vi fordoblet vores areal og således fremtidssikret os i forhold til fortsat vækst. Derfor slog vi til på alle tre grunde, da chancen bød sig. Dels for at kunne øge vores lagerplads, men også for at kunne bygge et nyt kontor, der skal bidrage til at gøre arbejdspladsen endnu mere attraktiv” siger Kim Jansdorf, direktør i Hallgruppen.

Et nyt domicil med op til 15 nye medarbejdere

Med erhvervelsen af de ekstra 20.000 kvadratmeter, har man i Hallgruppen valgt at bygge et nyt dansk domicil, der skal danne nye og moderne rammer for virksomhedens medarbejdere.

“Jeg er glad for, at vi nu har mulighed for at bygge et nyt hovedkontor. Det viser for alvor, at vi har slået igennem og sat os på det danske marked. Udbygningen giver os nye muligheder som organisation, og de mange kvadratmeter giver plads til flere kompetente medarbejdere, da vi forventer at skulle ansætte mellem 10 og 15 i løbet af de næste par år,” siger Kim Jansdorf.

________________________

Du kan også læse mere om denne sag i disse artikler:

Dagens Byggeri – Fra 200 til 40.000 m2: Hallgruppen gør klar til vækst

Ejendomswatch – Hallgruppen

Byens ejendom – Hallgruppen køber 20.000 kvm jord til domicilbyggeri