Vaccinationstelte
Nyheder

Hallgruppen på fremmarch i Danmark efter rekordår i 2021

Vaccinationstelte og kæmpe tagtelte til byggepladser bidrog til et rekordår i 2021 for Hallgruppen i Danmark. Nu har Hallgruppen, der sikrer hurtigt og effektivt byggeri af telte, haller, kontor- og produktionslokaler, øjnene rettet mod det danske marked, hvor der skal sættes turbo på væksten.

Hallgruppen, der på få år er blevet en international spiller med en omsætning på mere end 568 millioner DKK med projekter i 45 lande, har en ambition om at vise danskerne, at telthaller og arbejdstelte er fremtiden.

2021 var et rekordår i den hastigt voksende danske forretning i norskejede Hallgruppen, og leverandøren har de seneste år oplevet stigende efterspørgsel på telthaller. Det danske marked er under forandring i disse år, fortæller Kim Jansdorf, direktør for Hallgruppen i Danmark.

“Det danske marked er traditionsbundet, og telthaller har ikke været så anerkendte. Der har været få, der leder efter hurtige og gode løsninger. Men nu ser vi en forandring i markedet, hvor flere får øjnene op for deres kvaliteter. Derfor har vi også en klar ambition om at sætte fart på forretningen i Danmark,” siger Kim Jansdorf. Han fortsætter:

“Hallgruppen har unikke produkter, hurtig levering og et varelager i en størrelse, som ingen af konkurrenterne kan matche, og det opdager flere og flere på det danske marked. Vi er inde i en spændende fase, og vi har en ambition om at vækste kraftigt de næste år.”

Fra vaccinationstelte til padelhaller

I det seneste år har Hallgruppen både leveret isolerede vaccinationstelte til det offentlige i forbindelse med corona-epidemien og leveret den første padelhal i Danmark. Projekterne spænder vidt hos totalleverandøren, og med udsigten til vækst på det danske marked søger Hallgruppen nu nye medarbejdere.

“Vi har mange nye spændende projekter på vej i 2022, og vi får brug for nye dygtige medarbejdere på de fleste områder. Så det er nu for dem, der vil være med til at bygge noget nyt på det danske marked,” siger Kim Jansdorf, Director i Hallgruppen Danmark.