Presse

Hallgruppen med flere lokale ansættelser

Med stærk omsætningsvækst og stor tilgang af nye opgaver planlægger Hallgruppen 50 nyansættelser i løbet af året og næste år. Nu er de første fem på plads, mens jagten på flere medarbejdere fortsætter.

Hallgruppen har passeret en halv milliard i omsætning, og vi har brug for flere medarbejdere til at påtage sig de forskellige opgaver. Nu er fem nye medarbejdere på plads.

– Vi har fået fem dygtige medarbejdere ombord, men vi mangler stadig flere! Her er der et højt tempo, både med arbejde og ansættelser. Kontakt os, hvis du vil arbejde i en international virksomhed med højt tempo og spændende opgaver, opfordrer adm. direktør Lars Dalsgaard i Hallgruppen.

Endre Søholt Aas (44) er ansat som HMS- og kvalitetsansvarlig. Han kommer fra Avinor, hvor han arbejdede med drift og ledelse tæt på udviklingsprojekter. Han har også flere års erfaring med offshore og offshorekraner, blandt andet fra TTS Ships Eqipment og National Oilwell Warco.

– Jeg begyndte i Hallgruppen, fordi det er en spændende virksomhed med et godt og fleksibelt arbejdsmiljø samt stort fokus på implementering. Jeg vil gerne bidrage til struktur og helhedsarbejde på tværs af virksomheden, som vil gøre os endnu bedre – og endnu hurtigere, siger Aas.

Ann-Christin Kulsrud (55) har fået tildelt stillingen som projektchef Bygg og begynder i oktober. Hun er uddannet VVS-ingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Oslo, og har en solid baggrund som projektleder og ingeniørleder i virksomheder som Backe, Avinor, Forsvarsbygg, Sjåtil & Fornæss, Hallmaker Stålbygg og forskellige ventilationsentreprenørfirmaer.

– Hallgruppen vokser hurtigt og har fuld fart på, med en flad struktur, korte beslutningslinjer og hurtige afgørelser. Jeg ser frem til at stå i spidsen for projektledelsesafdelingen og være med til at opbygge systemer og struktur, der giver et solidt fundament for yderligere vækst, siger Kulsrud.

Bjørn Arild Lorvik (54) er ansat som projektleder Bygg. Han er uddannet civilingeniør, har flere års baggrund fra et teknisk bureau i den kommunale sektor og har arbejdet på både bygherre- og entreprenørsiden, bl.a. hos Skanska og Norconsult.

– Hallgruppen er en lokal virksomhed, der investerer internationalt, med store, parallelle projekter og stadig flere med på holdet. Det er spændende at være med i væksten og sikre et godt system og kvalitet, der tåler et højt tempo, siger Lorvik.

Anders Jakobsson (59) er ansat som byggeleder hos Bygg i Hallgruppen, efter at have arbejdet otte år som byggeleder hos Hent. Jakobsson er uddannet tømrer, certificeret i målklasse 3 beton, og har 40 års erfaring fra byggebranchen.

– Her i Hallgruppen er der højt niveau, højt til loftet og flinke folk. Vi er et team, der gerne vil fremad, samtidig med at ledelsen har et sundt syn på driften af ​virksomheden. Jeg kan godt lide at arbejde i et ungt miljø, samtidig med at jeg har meget at bidrage med i form af en solid og lang erfaring på byggesiden, siger Jakobsson.

Trond Lundby (40) er ansat som byggeleder i Bygg. Lundby er uddannet tømrer og har blandt andet arbejdet som i Block Watne samt med udlejning af lifte og maskiner til byggebranchen.

– Her i Hallgruppen er miljøet offensivt og fremadrettet. Jeg har lang erfaring som håndværker og ti års erfaring fra salg, og begge dele passer godt her. Det handler om god kommunikation, at tale med folk, samtidig med at man ved, hvad man taler om, siger Lundby.