Presse

Fuld fart frem mod international succes: – Nu får vi brug for 50 nye ansatte

Romeriks-virksomheden har passeret en halv milliard i omsætning. Leverer til alt fra bryllupsfester i Romerike til hjælpeorganisationer i udviklingslande.

– Sidste år passerede vi 500 millioner i omsætning, og i år ender vi nok på 700 millioner, siger en strålende tilfreds Lars Dalgaard.

Han er daglig leder i Hallgruppen AS, som leverer telte og plasthaller i alle størrelser og til ethvert formål. Siden etableringen i 2015 er det kun gået én vej.

Virksomheden øgede sin omsætning med mere end 150 millioner kroner sidste år og kunne bogføre et overskud på 41 millioner kroner.

– Lige nu er det på det internationale marked, vi vokser mest. Som norsk producent har vi den fordel, at vi er vant til at levere produkter, der er designet til at modstå meget vejr og vind. Det bliver et stadig vigtigere krav også på det internationale marked, siger Dalgaard.

I 30 lande

På virksomhedens base ved Lindeberg stables elementer i alle former og faconer op.

– De bliver brugt til mange forskellige ting. Vi er store på havnelager og bulklager til piller. Sidste år leverede vi blandt andet flere haller, der har fungeret som testcentre for Covid19 i Norge, Sverige og Danmark, solcelledrevne lagertelte til nødhjælp i Afrika og en stor plasthal på over 20.000 kvadratmeter til et havnelager i Gøteborgs havn. Og en helikopterhangar til Luftambulancen i Kirkenes, fortæller Dalgaard.

Virksomheden har nu projekter i over 30 lande, blandt andet i Brasilien, Kina, Indien, USA, Belgien, Tyskland og Afrika. Alt styres fra hovedkontoret på Frogner.

– I disse dage har vi folk i Congo til at sætte nye telte op for hjælpeorganisationer der. Det er meget sjovt at tænke på, at alt bliver leveret hertil fra Romerike, synes Dalgaard, og tilføjer, at de også har løsningen til langt mere private behov.

– Vi leverer til bryllupsfester også, smiler han.

Søger nye ansatte

Det stadigt voksende antal opgaver har ført til, at Hallgruppen har fordoblet antallet af medarbejdere i løbet af de seneste par år og styrket sine konstruktions-, marketing- og ingeniørafdelinger for yderligere vækst. Presset er nu så stort, at virksomheden nu søger endnu flere nye medarbejdere. Staben tæller 75 i dag.

– Vi har ambitioner om stærk vækst i de kommende år. Så har vi brug for flere dygtige folk til vores bygge-, hal- og ingeniørafdelinger. I løbet af året og næste år vil vi ansætte op mod 50 personer. Omkring 20 af disse bliver stillinger her på hovedkontoret. Vores ubureaukratiske måde at arbejde på gør, at vi kan vokse hurtigt, gribe de nye muligheder, der opstår, og skabe en kreativ og sjov arbejdsplads, forklarer Dalgaard.